Hulp bij onderzoek

Wil je graag zelf een genealogisch of historisch onderzoek starten en weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Ik help je daar graag mee op weg.

Via een telefonisch gesprek of een afspraak laat ik je graag zien, welke verschillende bronnen er zijn en op welke websites je kunt zoeken om een onderzoek te kunnen doen.

Ook laat ik je zien hoe je de gegevens het makkelijkst kunt noteren en help je graag met andere vragen die je hebt. Daarnaast kan ik je ook begeleiden bij het onderzoek. Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden en eventuele kosten zijn.

Wanneer je vastloopt met je onderzoek of vragen hebt op het gebied van genealogisch en historisch onderzoek, dan kun je ook bij mij terecht. Stuur een mailtje met je vraag naar info@gbvanerp.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Ook verwijs ik je graag door naar het genealogisch forum van het Brabants Historisch Informatie Centrum. Daar reageren zeer goede amateurgenealogen, die je met meer gegevens vaak verder kunnen helpen.

contact formulier